MAATWERK AANPAK

Wij weten dat beleggers zeer specifieke behoeften en uiteenlopende verwachtingen hebben. Zij kunnen met de tekortkomingen van traditioneel vermogensbeheer worden geconfronteerd. Het kan daarbij gaan om lage rendementen, gebrek aan duidelijkheid over de algemene werking van de producten, alsmede matige liquiditeit en matige kwaliteit van alternatieve oplossingen.

ONZE EXPERTISE

Finvex biedt een breed scala van diensten:

  • toegang tot en het uitvoeren van beleggingsstrategieën door gepersonaliseerde indexering;
  • de creatie van oplossingen met verbeterde beheersingsmechanismen ten aanzien van het risico (analyse van de volatiliteit, budgettering van het riciso, bescherming van vermogenswinsten);
  • levering van alternatieve liquiditeit;
  • ontwikkeling van marketingmateriaal dat beantwoordt aan de behoeften van onze clientèle.

Wij bieden onze klanten tevens volledige flexibiliteit, alsmede onafhankelijkheid, terwijl we op transparante wijze werken met inachtneming van de hoogste normen van integriteit en kwaliteit.

VOORBEELD VAN MAATWERK INDEX

De Ecofi SRI Europe index beoogt toegang te bieden tot een mandje van 33 gelijkgewogen Europese aandelen van de hoogstgekapitaliseerde beursgenoteerde ondernemingen, specifiek geselecteerd volgens milieu, maatschappelijke, en corporate governance maatstaven.

Index naam Ecofi SRI Europe
Index type Price Return
Valuta EUR
BBG ticker EISRIEI
Live sinds November 2015
Weging van de frequenties Maandelijks
Wegingsmethodologie Gelijkgewogen